MİLYONER ŞARIKICININ BABASI İŞPORTACILIK YAPIYOR
Pop müziğin siyahi
Madonna`sı olarak bilinen
Rihanna hayırsız evlat çıktı. Barbadoslu şarkıcının seyyar satıcı olan babası
Ronald Fenty kızının kendisini dört yıldır görmediğini açıkladı
ALBÜMLERİ milyonlar satan,
Amerika`da en çok dinlenen 5 şarkıcıdan biri olan 19 yaşındaki Rihanna hayırsız çıktı. Barbadoslu R&B şarkıcısı Rihanna,
Atlanta Peach Magazine`in haberine göre babasını dört yıldır görmüyor. Barbadoslu seyyar satıcı olan şarkıcının babası Ronald
Fenty, kızının küçüklüğünden bu yana işinden utandığı için kendisini yok saydığını anlattı.
Gözü yaşlı baba, eski kamyonetiyle şehrin arka sokaklarında t-shirt, deodorant, saç jölesi gibi ürünler satarak geçimini sağlamaya çalışırken, Rihanna paraya para demiyor.
BİRBİRİMİZDEN
UTANIYORUZ UMBRELLA/
Şemsiye şarkısıyla hafızalara kazınan Rihanna, üç yıl önce başladığı kariyerinde bugün zirvede.
Şarkıcı 2006 MTV
Avrupa Ödülleri`nden `
En İyi R&
B Sanatçısı` ödülüne layık görüldü.
Sanatçı, iş hayatındaki başarısını özel hayatında sürdüremiyor.
National Enquirer dergisine `
Babam hakkında konuşmak bile beni utandırıyor` diyen Rihanna, `
Asıl babam benim işimden utandığı için görüşmüyoruz` yorumunu yaptı.
Pop müziğin siyahi
Madonna`sı olarak bilinen
Rihanna hayırsız evlat çıktı. Barbadoslu şarkıcının seyyar satıcı olan babası
Ronald Fenty kızının kendisini dört yıldır görmediğini açıkladı
ALBÜMLERİ milyonlar satan,
Amerika`da en çok dinlenen 5 şarkıcıdan biri olan 19 yaşındaki Rihanna hayırsız çıktı. Barbadoslu R&B şarkıcısı Rihanna,
Atlanta Peach Magazine`in haberine göre babasını dört yıldır görmüyor. Barbadoslu seyyar satıcı olan şarkıcının babası Ronald
Fenty, kızının küçüklüğünden bu yana işinden utandığı için kendisini yok saydığını anlattı.
Gözü yaşlı baba, eski kamyonetiyle şehrin arka sokaklarında t-shirt, deodorant, saç jölesi gibi ürünler satarak geçimini sağlamaya çalışırken, Rihanna paraya para demiyor.
BİRBİRİMİZDEN
UTANIYORUZ UMBRELLA/
Şemsiye şarkısıyla hafızalara kazınan Rihanna, üç yıl önce başladığı kariyerinde bugün zirvede.
Şarkıcı 2006 MTV
Avrupa Ödülleri`nden `
En İyi R&
B Sanatçısı` ödülüne layık görüldü.
Sanatçı, iş hayatındaki başarısını özel hayatında sürdüremiyor.
National Enquirer dergisine `
Babam hakkında konuşmak bile beni utandırıyor` diyen Rihanna, `
Asıl babam benim işimden utandığı için görüşmüyoruz` yorumunu yaptı.