Green Day Moderatör
Mesaj Sayısı : 341 Yaş : 29 Takımınız : Ruh Haliniz : Tavsiye Edenler : yo(ama googledan buldum) Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: RIHANNA, BEYONCE’YE HAYRAN C.tesi Ağus. 09, 2008 7:49 pm | |
| Küçüklüğünden beri şarkı söylemenin kendisi için bir tutku olduğunu söyleyen Rihanna, şu güne kadar evde yüksek sesle şarkılar söylediği için komşularından çok şikayet almış.
Henüz 17 yaşındaki genç ve güzel sanatçı kendini diğerlerinden ayırmak ve müzik kariyerinde sağlam adımlarla yürüyebilmek için farkı bir tarz yakalamak istediğini söylüyor. Jay-Z ‘nin keşfettiği Rihanna aynı zamanda “Ben Jay-Z ‘nin odasına adım atıp konuştuğumuzda o benim bir star olduğumdan emindi ve konuşmaya başladığımız anda tüm heyecanımı yendim ve kendimi güzel ve sıcak sohbetin akışına bıraktım” diyerek kendinden oldukça emin konuşuyor. Ertesi günde albüm için anlaşma yaptıklarını sözlerine ekliyor.
Giyim tarzını sexy ve genç olarak tanımlayan yıldız, genelde ne giyeceğini bilmediğini kimi gün salaş, kimi günse dar kıyafetler tercih edebileceğini söylüyor. Vokallerde hep Beyonce etkisinde kaldığını söyleyen Rihanna, “Beyonce benim tek idolüm. Ona hayranım” diyor. Raggae söylemek istediğini söyleyen 17 yaşindaki Rihanna ` Raggae günümüze kadar genellikle erkeklerle bağdaştırılmiş, Ben ilk bayanlardan olmak istiyorum` diyor. | |
|
Rihifenty Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Yaş : 32 Takımınız : Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Geri: RIHANNA, BEYONCE’YE HAYRAN C.tesi Ağus. 16, 2008 5:22 am | |
| bee yi çk svio bzmki | |
|
admin Admin
Mesaj Sayısı : 2088 Yaş : 29 Job/hobbies : music rihanna ve arda Takımınız : Ruh Haliniz : Tavsiye Edenler : yok Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: RIHANNA, BEYONCE’YE HAYRAN C.tesi Ağus. 16, 2008 7:07 am | |
| beyonce de Rihimizi= çok seviyo... | |
|