nilhan Admin
Mesaj Sayısı : 428 Yaş : 30 Takımınız : Ruh Haliniz : Tavsiye Edenler : amyleefans, admin Kayıt tarihi : 20/12/07
| Konu: Bill'in sevgilisi C.tesi Haz. 14, 2008 6:12 am | |
| Bill'in sevgilisi |
Bravo : Selam Tom Tom : Selam Bravo: Tom biz seni buraya Bill;in yeni kız arkadaşı hakkında bilgi ver diye davet ettik Tom: Hayır.Ben bunu yapamam.yasak var Bravo: Ama sen hiç değilse azıcık anlatabilirsin dimi hayatları hakkında? Tom:Ayrıntılı anlatamam ama yüzeysel birkaç bişey söyleyebilirim. Bravo:Demek bize yardım etçen? Tom.Çalışırım,ama bu çok önemli bi konu Bravo: Hımmm şimdi !!! Bize o kızın kim olduğunu ve nerden olduğunu söyle Tom: Bu kız Bill 3 aydır beraber ve bizim evde oturuyor. Bravo: O kadar oldumu? Peki neden kimse duymadı? Tom: Bu konunun duyulmasını istemiyorlarda ondan Bravo: Peki bize nasıl göründüğünü anlatabilirmisin? Tom: Hayır bu tehlikeli.Sadece diyebilirim ki o tam Bill;in istediği gibi Bravo: Sen şimdi diyorsun ki o sizde yaşıyor.Peki aileniz ne diyor bu konuda? Tom: Son zamanlar biz evdeyken.Annem onu çok sevdi.O gerçekten ( annemin dediğine göre ) yemek yapabiliyor,temizlikten anlıyor ve birçok yardımda bulunabiliyormuş.Üvey babamız ise onun çok bilgili , kültürlü,okumuş olduğunu söylüyor.Neden öyle dediğini bilmiyorum ( gülüyor) Bravo : Peki yaşı kaç? Tom: Bunu söylememem lazım Bravo: Peki onların ilişkisi hakkında ne söyleyebilirsin? Nasıl tanıştılar? Tom . Bu bir sır.Ama onların sex hayatı var diyebilirim.Hemde sıkı bir sex hayatı ( gülmekten yerlere yatıyo) Bravo: Sen nerden biliyorsun? Tom: Odalarımız yan yana olunca bunu tahmin etmek zor olmuyor inanın bana Bravo: Bırak şimdi ; Peki evdeyken ne yapıyorlar? Tom : oooo biliyormusunuz onlar Bill ile çok benziyorlar.Sadece dış görünüş olarak değil,ruhen de çok benziyorlar.Onlar saatlerce ( tabi o kadar zamanımız varsa) birbirine makyaj yapıp saç yapabiliyorlar. Ve bu beni deli ediyor ( gülüyo) Bravo: Fanatizme gelelim.Peki o fanatınızmıydı? Tom: Söyleyemem
; YASAK !!! Ama şunu diyebilirim , beraber oldukları zaman onların odasından hep Gren Day sesi geliyor.Bill olmadığında ise odadan hep Bill;in şarkı söyleme sesleri geliyor. Bravo : Demek ki fanatlarınızdan biriydi. Tom : Bel ki evet bel ki hayır ( gülüyo) Bravo : Peki Bill onun koruması için ne yapıyor? Tom : Birincisi,onlar her yere beraber gidiyorlar ve sürekli korumalar var.İkincisi,o tek başına bile dışarı çıksa ( ki bu yalnızca bir kez oldu) o zaman korumalardan biri mutlaka yanında dır.Bill buna çok dikkat eder . Bravo : Dediğin kadarıyla onlar 3 aydır beraberler.Peki sence bu ilişki ne kadar sürer? Tom: Onları görseniz dersiniz ki SONSUZA kadar.Biliyorsunuz Bill zaten hep aşkı arıyordu.Görünüşe göre istediğini buldu. Bravo : Demek istediğin fanatlar artık bileklerini kesip çatıdan atlayabilirler Tom : HAYIR,HAYIR !!! Kızlaaaarr ben varım daha yaaa !!! ( kişniyo) Bravo : Her zaman ki gibi kendi repertuarındasın . Peki hiç değilse ismini söyle bize Tom : Jane ; Benden bu kadar |
| |
|
admin Admin
Mesaj Sayısı : 2088 Yaş : 29 Job/hobbies : music rihanna ve arda Takımınız : Ruh Haliniz : Tavsiye Edenler : yok Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Bill'in sevgilisi C.tesi Haz. 14, 2008 6:58 am | |
| | |
|