Jonathan Meese (Ressam ve performans sanatçısı): En sevdiğiniz hayvan nedir? Benimki denizatı.
Tom: Denizatını değişik buluyorum.
Gustav: Benimki panter.
Bill: Benimki köpek. Köpekleri çok seviyorum.
Tom: Benimki de köpek. Ondan sonra aslan geliyor.
Georg: Sanırım yunuslar.
Boris Becker (Eski tenisçi ve moderatör):Başarılarınız yüzünden değiştiniz mi?
Bill:Çok şey öğrendik. 17 yaşımızdan beri büyük bir bilgi sahibiyiz müzik piyasasında, plak firmalarını ve tüm pislikleri biliyoruz. Ama bizim hep aynı şekilde insancıl kaldığımızı düşünüyorum.
Tom: Hepimizin hayatı tamamen değişti. Arkadaşlarımız ve ailemizin de. Bu da yerdeki iş eşyası gibi kalmamızı sağladı. Henüz iddia ediyorum.
Bushido(Gangster-Rapper): Neden çoğu Tokio Hotel fanı aynı zamanda benim fanım?
Bill: Hiçbir fikrim yok. Anlamadım.
Tom:Ben bir Rock grubunda elektronik gitar çalıyorum ve kişisel olarak da sadece HipHop dinlerim.
S.O.:Bir çok çocuk kendini sizle özdeşleştiriyor. Şarkılarınızı söylüyor ve sizin gibi yetişiyorlar. Bu sorumlulukla kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Tom:Çoğu bize yazdılar; şimdi müzik yaptıklarını, grup kurduklarını ve şarkı yazdıklarını. Doğal olarak bu bizi çok sevindiriyor. Ama bir şey olduğunda, ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Sonuçta biz de onlar gibi genciz.
Bill: Ve tabii ki bizde hata yapıyoruz. Çünkü biz de açıklıktayız, ama şey demek değil bu, “geceleri çok iyi oluruz”.
S.O.:Yeni şarkılarınızdan birinin adı: “Spring Nicht”. Şarkının adı:”Spring”, galiba birini kurtarmışsınız.
Bill:Öyle bir şey yapmadık. Bir şarkı yazmak, rüyamda aklıma gelmedi.
Tom: Tabii ki sorumluluk yüzünden, hatta görünüş yüzünden. Biz gördüklerimiz yazmıyoruz (halka tepki amaçlı), fakat başka şeyler yazıyoruz, bizi duyg****dıran. Ve “Seni öldümek” gerçek tema değil, bizim uğraştığımız.
Atze Schröder (Komedyen):Sevdiğiniz 5 Rock şarkısı?
Gustav: Metallica’nın “Enter Sandman”i
Tom: AC/DC’nin “T.N.T”si her zaman
Bill: Aerosmith’in “Armageddon”unu her zaman hayvanca bulmuşumdur ve Metallica’nın “Nothing Else Matters”ini. (Sanırım iyi anlamda diyor. Hani bazıları hayvanca şarkıları sever ya.)
Georg: Green Day’in “Wake Me Up When The September Ends” ve “Boulevard of Broken Dreams”i
S.O.:Bir röportajda Bastian Schweinsteiger demiş ki: “Gol atmak s.....ten daha önemlidir” Sizce daha önemli olan ne?
Georg: Bence müzik daha önemlidir.
Gustav: Ne biçim bi soru bu?
Georg:Bilmediğim halde, hayatımda hep s.. den vazgeçmişimdir.
Tom: Eh evet. Daha cilalamamaya izinli mi?